View Single Post
Staro 29.01.2009., 16:26   #634
crniskot
big marine

crniskot's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor DiSc-jOcKeY Pregled postova
Objektno gledajuci ( Izostaveci lvl-e trackera ). TL je daleko najbolji tracker.
IMHO,sve je to ništa u usporedbi sa zamundom. 600 000 usera i 60 000 torenata . Brzine su mi gotovo uvijek maksimalne (4 mbita) ,seedanje je prelagano,a nema čega nema. Jedino što mi fali su komentari torenata na latinici i malo bolji pretime. Reklame se riješe adblockom/admuncherom .

Ako ćemo dalje od toga,uz malo strpljenja i nekih translate pluginova za firefox,najbolji tracker postaje torrents.ru . 2 MILIJUNA usera i 350 TISUĆA torenata. Neusporedivo. S tim da su mi brzine bile maksimalne kad god bi nešto vukao od tamo i to na torentima sa 5-6 seedera. Kad bi loadao torrent na sbox,vuklo bi 3-4 MB/s -za ne povjerovat je kako dobre veze rusi imaju. A ima stvari tako rijetkih i opskurnih da ih nemožeš ni na eMuleu ili demonoidu naći. Samo treba paziti kod video sadržaja da audio nije na ruskom,vole sjebat stvar sa sinkronizacijama.