Evo da se javim ovdje, vezano i uz temu na
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111961
n kraju sam uzeo modularan "popravljan" tagan TG430-U15 u linksu. Jucer sam bio malo zbunjen, jer su mi uljudni prodavaci iz linksa po web narudzbi poslali fotografije u kojima je
ponosno bilo slikano samo napajanje bez ikakvih kablova osim onih jasno koji idu na maticnu... Enivej, danas mi pojasnili, to je u drugoj kutiji koju nisu otvarali, i zasad napajanje je monstrum?!?! NOsio sam ga u ruksaku na bicu, kichmu mi je otkinulo (ajde bio je unutra jos jedan thermalright 120tka)

I sad kad sam ga otpakirao, pa ti kablovi su nevjerojatni; svi odreda su oklopljeni i sa prigusnicama, cam i strujni kabel, cak i svaki friking molex! Nisam siguran da je to napajanje uopce dimenzija kao ono koje imam u drugom kompu (isto modularni Corsair HX520w, koji je bebica spram ovog cuda) E sad da odgovorim Wolwerineu,
Citiraj:
Tko lud ide kupovat jednom riknutog Tagana
|
; pa cuj ovakva oprema od modularnih kablova (najjeftiniji modular sa obicnim kablovima na odvajanje je preko 500kn, a ovaj je dosao manje od 300kn),
decki dali dvije godine garancije, stavise cak mi je prodavac jer sam kukao oko kablova rekao da ga sutra mogu doci vratiti ako nesto nebude kako spada i da ce mi vratiti novac (fakat neobicno za nase uvjete

)...dakle jos ako i radi, ja hepi

Pogledao sam malo sharkoona sha550, to je tak, prosjecno opremljeno (i 150kn skuplje) napajanje, gomila sarenih zica viri van, da nije obojano u crno - rekao bih, vulgaris koji dolazi sa prosjechnim kuchishtem :P Ma da su unutra neki albanski kondenzatori, bez beda mogu otici do chipoteke i izmijenjati ih, s obzirom na tezinu samog napajanja, da unutra ima i ponesto korisnog tereta