View Single Post
Staro 01.12.2008., 14:33   #658
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Da li netko prati voodoo kernel project?

Ja sam jučer nabacio RC verziju na svoj AMD, sve izgleda radi ok. Čak i sleep radi bolje nego inače. Zapravo radi a prije nije , samo kaj mi neke aplikacije zaštekaju kad ga probudim...
Još kad u finalnoj verziji stave opcode patcher...
Nisam pratio, ali me zanimaju ovi novi bootloaderi, koji će na istu šemu kao i EFI-X. Znači ići će Retail DVDovi
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Na to sam i ciljao. Instalira ''stock fileove'', nema patchanja već treba odabrati decrypter. Baš me zanima kak će to funkcionirati. U procesu sam nabavke pa ću sutra provjeriti

iAtkos pratim jer je to jedina distra koju sam uspješno instalirao na svoj laptop (HP6820s). Sve radi osim par nevažnih sitnica i wirelessa.
Pa ja sam probao v4.1i i nisam čak ni uspio instalirat (žurlio mi se, a nikako do setupa doć)
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Fora, mada meni ne pada na pamet sad jedno duze vrijeme nikakve instalacije mjenjati, sve mi radi tip-top, OS je sa zadnjim apdejtima. Pozajebavat cu se doduse malo sa drugim strojem da nakrcam i na njega OS X, a tu budem bas probal taj novi iAtkos da vidim kak dela
Ajde SU prosvjetli me, inače iDeneb FTW zasada!

Nego da li netko zna hoće mi li u VMWareu radit PCI kartica, iako je nativno OSX ne podržaje? I koliko je zahvalno maknuti Windows i samo držati Parallels/VMWare za igre?
Baja 001 je offline