View Single Post
Staro 26.11.2008., 19:02   #667
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
kratko: rade igru da je igraju. to kaj igra ne zadovoljava (nazalost korisnika) jedan dio grafickih kartica tj ima s njima problema, stavljaju u drugi plan iza igrivosti. a ona je bitnija od toga da netko sa polovnom kantom (bez uvrede) nemoze pokrenuti naslov dok se zilion ljudi s istom igrom zabavlja.
sta mi vrijedi sto se zilion konzolasa zabavlja sa igrom ako ja koji imam komp koji je brat bratu 3-4 puta jaci od trenutnih konzola, ne mogu ni pokrenuti igru kako spada

gameplay moze bit savrsen, no to mi nece nista znaciti ako igra obiluje lagom cineci ju neigrivom.

Citiraj:
naravno da to nejde ni proizvodacu u korist, no sada da je tolika rasprava o igri koja dobija sve ocjene vece od 9 , a ima problema s jednim djelom grafickih, e hebi ga...mozda je urota protiv atija recimo
ATI zauzima kojih 30% trzista GPUova? to je poveci dio igraca koji ce imati problema s igrom (ako je doista istina to sto pise za ATI graficke i GTA4)

i btw sve te savrsene ocijene koja je igra dobila su prenapuhane
sto potvrdjuju kasnije recenzije odradjene od strane recezenata koji su si dali truda i presli cijelu igru i ocijenili je puno realnijom ocijenom

Citiraj:
ugl, htjedoh reci da bi bilo fora cuti iskustva i misljenja o igri i igrivosti, umjesto kaj se lik zgraza kako njegov ati to nece moci vrtjeti. thats the point
i sam kazes da je proizvod vise od pol godine na trzistu
iskustva i misljenja korisnika mozes procitati po cijelom netu
bilo na forumima ili blogovima ili specijaliziranim gaming sajtovima
ne vidim zasto inzistiras da ti tu netko sad dodje govorit o gameplayu kad to sve mozes sam proguglat u 10 sekundi - a i vecina ovdje su PC igraci, tako da ces malo teze naic na nekog konzolasa koji igra doticnu igru da ti posta svoje misljenje ovdje

Citiraj:
jer ovo nije najava igre, vec proizvod vise od pol godine na trzistu. to kaj je pc postao egzotika i polako kaska za konzolama, drugi hebi ga.
konzole kaskaju za PCom od trenutka izlaska na trziste (i hardverski i sto se tice ponude raznih usluga)
PC i dalje ima najvecu bazu gejmera na svijetu
to sto razni analiticari pisu o propasti PCa mos objesit macku o rep

brojni analiticari ne uzimaju u obzir digitalnu distribuciju (steam, direct2drive - amazon i microsoft planiraju vlastite sajtove za distribuciju PC igara), koja je itekako uzela maha na pc trzistu, rastom broadband interneta

rekord za najprodavaniju igru i dalje drzi PC igra (sims)
rekord za najvise prodanih primjeraka u 24h i dalje drzi PC igra (wow expanzija - 3.5mil primjeraka u 24h)
etc
http://www.pcworld.com/article/15417...ms_study.html/

http://www.2404.org/editorials/4768/...is-Doing-Great
R2D2x2 je offline   Reply With Quote