View Single Post
Staro 21.11.2008., 22:24   #847
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ocito su te puno naprali takvi sa Swiftekima pa imas fobiju od njih . Ili si vidio jednog koji divlja , pa sad automatski sve etiketiras prema tom jednom - baš zrelo I da kazem Hvala za ovaj kompliment , jer vozim bas jednog takvog , tocno kao sto si opisao ... I dok drugi placaju rate kredita mjesecno kao sto moj vrijedi ukupno-njihovi se kvare a swift ide , ide i ide ... i tako vec 5 godina mog vozackog staza ... A Swift nije brz auto , to je samo živahan gradski autić .
I pretjecanje nije najopasnija radnja u voznji . To je element voznje kao i svaki drugi , jedino je problem koliko sigurno ga netko izvede . Kao sto ima pametnih koji pretjecu na potpuno nepreglednim dijelovima i tako ugrozavaju sebe i druge , tako isto i ljudi koji ne znaju drzati pravac u zavoju pa malo zakvace i drugu traku .
Željko Marušić i još tri prometna eksperta kažu da je pretjecanje najopasnija vozna radnja.Još nešto?

Swift,eh,da..1.3 100ks,GTi,nemam fobiju,nego beskrajno čuđenje popularnosti tih mrtvačkih kolica na našim cestama,kao i Honde CRX.

Ma joj router,nemoj s pranjem.Otići će tema brzo u 3pm,a dosta je zanimljiva.

@ Bladerunner,ma daj reci da se šališ,tu ćeš mazde od 70 i BMWe od 150ks uspoređivati.

@ Thor, naravno da bi da auto povuče gasom,a ne prebacivanjem u višu brzinu makar je to prirodna stvar,iz niže u višu..Nije mi jasna jedna stvar,mi ovdje dokazujemo šta? Da je bolje imati 70ks u autu nego 100,120? Hahaha. A dobro.

Swift GTi je jako startan auto u balkan izdanju,šta se krpa u garažama i nabrijava,najviše šta sam vidio je 1.3 120ks,ja ono wtf,nema stražnje klupe,ničega,samo volan,dva polovna recara naprijed i ajmo,kroza zid.

To je smisao vožnje? Da se recimo takva budaletina dokazuje kome,i usput te pokupi pretičući neki BMW ili slično.

Svega sam se nagledao u 4g vjeruj mi,ne bi pričao da nije iz iskustva,od toga da ne znam,turira 645 BMW-u na semaforu,do toga da ulazi u škare sa jedno 3 dostavna auta,iz čista mira,a crveno ga čeka tako i tako na semaforu,ali ne,mora on.

To je kompleksaški auto od 1000 eura,sorry.Mogu imati svoje mišljenje.Kad ga vidim otpadne mi i ovo malo kose na glavi,isto kao i Corrado tj. široko, isto kao i golf trojku vr6 sa ono 300ks. To su opasni ljudi za volanom,i to je činjenica.

Meni je prijatelj poginuo,evo treća godina,na istarskom ipsilonu u jednoj takvoj ragi,i imam pravo osjećati odbojnost.Žao mi je.

Nemoj molim te o elementima vožnje kao svima drugima,parkanje u rikverc i pretjecanje u balkan stilu preko pune i po mogućnosti 3x jačih auta iz čistog qurčenja nije jednaka kategorija,pa da se na glavu postaviš.

No..vratimo se na temu.Šta sad,svi će dokazivati kako je njihov auto najbolji i najsuper najdobriji..ma dajte,ljudi dragi..kasno je..ajmo leć. ili ajmo pit.
thedream je offline