Citiraj:
Autor Uber Gosu
Ja nemam para za eksperimentiranje pa kad dajem pare za plocu 7 puta sve provjerim i onda jos jednom za svaki slucaj, ova ploca koju sad imam mi je fenomenalna( osim par sitnica poput BIOSa koji sam stavio F7), prije nje sam imao Abit IC-7 koju sam isto dorbro odmjerio prije kupnje, e sad citanjem ovog treada:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=122694
te cinjenicom da je ploca "prosijukala" tokom par dana, da su "old School" komponente na njoj usprkos visokoj cijeni itd, itd.....
...time sam steako svoj dojam 
|
Par sitnica poput BIOS-a

Dobra
BIOS je baš sitnica na ploči, to je ko da veliš imam dobar auto ali pali kad on želi i troši kako mu se prohtije
Također ja pričam o Biostar TPower I45 ili ti ga
ovoj ploči
na njoj nisu ''old school'' komponente niti ploča cvrkuće (a probao sam ih dvije)
Dakle kako nisi imao prilike IRL probat ploču mislim da fakat nemaš pravo donosit bombastične zaključke tipa ... nema ona kaj tražit pored Điđabajta ili ne vrijedi tih para
Citiraj:
Autor Dizel
@Wolw; ciji je vent ovaj na tom dodatnom hladnjaku za PWM i jel glasan? Moze li ga se stisati softverski i lako promijeniti u neki drugi?
|
taj modul nisam iskreno ni probao ali vent ima 3pin konektor dakle moguće ga je kontrolirat bilo preko biosa ili preko nekog vanjskog potenciomnetra
i možeš ga naravno mijenjat sa drugim ventom ...