View Single Post
Staro 11.11.2008., 07:34   #238
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Lijevo jaje Pregled postova
Pozdrav ekipa!
Evo kupio sam danas ovu karticu Leadtek 8800 GTS 512 na preporuku nekih članova ovdje ( i na drugom forumu) i mogu reći da po prvim utiscima nisam požalio.Veeelika razlika naspram moje stare Point of view 7600 GT.Stvarno se ugodno igra na 1680*1050 uz uključene AA i AF dok je na staroj 7600 GT skoro sve moralo biti na low i reza od 1280*720 da bi se uopće moglo koliko-toliko igrat.
Nisam instalirao drajvere koji su došli na cd-u nego sam skinuo 178.24 i sve je u najboljem redu :kuc-kuc: a i vent je stvarno tih,jedino kad diže windoze zavrti ga na max i čuje se kao turbina i nakon par sekundi se smiri i vrti na normalu.Brijem da je to normalno.
Jedino je bed što nisam dobio uz nju dvi-hdmi adapter.
Bila je u kombinaciji i 4850 (i za sada neisplativa 4830) ALI zagrijavanje me najviše odvuklo od kupovine kao i drajveri koji su kod nekog bugoviti u nekim igrama.Naravno,to se moglo riješiti sa S1 ali to traži dodatnu investiciju i zajebanciju oko toga.
Ako će ju netko kupovati samo da napomenem da je u HG spotu u Utrinama nema više pa da ne ide bezveze kao ja.Ima ih u dubravi još 10 komada (zvao) i u Mandiju još jedna.
Uglavnom,što se tiče uloženo - dobiveno ja zadovoljan.

Jel bi uopće šta dobio kad bi išao prodavati ovu 7600 GT?
Ne možeš s takivm nickom obitavati na ovom forumu. Na PM mi javi druge želje inače postaješ nešto po mom izboru. A nisam baš najpoznatiji po maštovitosti
tor je offline   Reply With Quote