Tema: Fallout
View Single Post
Staro 08.11.2008., 18:28   #409
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Ruky Pregled postova
u pravu si ali postoji jedna ogromna mana a to je da nemozes napredovati dalje od dvadesetog lvl-a a to ubije bilokakvu volju za istarzivanjem! jer dvadeseti lvl dosegnes u 30 sati igranja! prije bi se veselio kad zavrsim quest i dobim 200-300 expirienca a sad je bezveze! jel postoje kakve najave za exspansion pack? jel igrica je ok. ali to joj je fakat mana zbog koje mi se neda dalje igrati!

Koje sranje!

Stvarno? Pa u falloutu 2 sam ima lika level 50 sa 999hp pa bi enklavine patrole klao goloruk (tj u Adv. power armoru MKII sa slayer skillom, visokom srećom i ekstremnim criticalima) .... ccc.

No da se podsjetim malo FO2 pa da vas upitam ima li toga u trici?
Ako si u dvici imao visoku percepciju, sreću i visoki broj "punata" u nekom weapon skillu te perkove improved critical i sniper (možda i još neke sad se ne sjećam točno), s nekim oružjem si mogao ubijati bilo koga i odmah.
Tako npr sa Solar scorcherom ili BB gunom bi pogodio Enklavinog patrolca u oko nanoseći sitan damage (tipa 10ak ili manje, a oni su imali 200HP-a) te bi ga isti tren ubio (pao bi na pod i krv/mozak bi iscurio ), a "objašnjenje" je bilo tipa (prevedeno ugrubo):

- Enklavin vojnik je pogođen u oko te na njegovu nesreću metak se odbio od lubanje i napravio nepopravljivu kašu od njegovog mozga

ili

- Na njegovu žalost izgubio je ravnotežu kada je pokušao izbjeći metak, poskliznuo se i slomio vrat... na nekoliko mjesta

Naravno, pretpostavljam da toga ničega nema u trici?
Mar je offline   Reply With Quote