View Single Post
Staro 04.11.2008., 15:47   #87
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Ipak malo previše k***e od dotične osobe. Imam 4870 od kad je izašla i apsolutno 0 problema, ni sa CCC om ni s ičim drugim. Očito sam neke lude sreće...A nisam imao problema niti s 3870, niti s 3850, niti s x1950pro, niti s 7900GS...Al me pere luda sreća, jel?
pere te normala vjeruj mi. imao sam toliko atica,vise ni sam ne znam. Osim 4870. 4850 mi je bila u pc-u oko 5 dana. NIKAD problema. Ako pravilno i normalno instalirate windows-e i drivere,nema problema. Osim ako se zurite,pa instalirate sve ili neke drivere s maticne pa grafu i audio bez restarta,onda normalno pocinju problemi na koji se vecina zali a ne zeli priznat.Vidio sam brdo ljudi koji "znaju instalirat" ali stalno nesto steka,onda instaliram ja po redoslijedu kako treba,i vidi vraga,nista ne steka. Mozda se desi tu i tamo da nesto ne stima,kao sto je recimo bio problem s aktualnim Farcry-em, prije toga s nekom drugom igrom,ali je to s driverom 8.10 hotfix sredjeno kao sto je i pirje sredjivano s sljedecim driverom. Ali ,kad bi na svim igrama bio logo ATI umjesto NVIDIA,sigurno ne bi bilo problema s driverima.

Back on topic.

Review je ok,po ovome nema puno razlike izmedju ove dvije,onda na kraju ispada da je bolja kupnja 8800gt. Zbog cijene. I to je to.
spawn je offline   Reply With Quote