Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 23.10.2008., 19:19   #471
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Blizzard nema problema s tim....
Mar sto mislis koja je najprodavanija igra nakon simsa? koliko oni love uberu tokom 1mj?! mislim wow ih samo tako izvlaci van... btw istina sto god blizzard izbaci je jebeeeno kvalitetno i dobro... ako se ne varam starcraft 1 je izasao prije odprilike 10godina neka me netko ispravi ako grijesim?! i dan danas je igran. Samo sto je blizzard jakoooo pohlepan, lega mi reko da ce se naplacivat battlenet za SC2 samo toliko...

kad predem FC2 onda cu ga komentirat. Btw merc 2 mi je zabavna igra ono za izgubit vrijeme cist okey malo se napucavas i tak cist okey niti sam ocekivao nesto od toga vise.. FC mi isto tako sluzi za ubit vrijeme i za zabavu a sad nisam neki recenzet da gledam sto nevalja sve u igri pokusat cu se zabavit sa njom. Naravno ima stvari koji me iritiraju al dobro.

Btw kupio sam pusku i ni jednom mi se nije zaglavila i slicno!! tako da je to cist okey. i to je fora sto se puska zaglavi i pokida fora element. i da nemojte kupit pljuce od neprijatelja i nemate frke

Bas me zanima hoce li vam bit tesko u GTA4 proc preko 2/3 mape radi jedne misije igrao sam na PS3 btw FC2 je po mnogo cemo slican GTA4 sad ce me mnogi licevat radi toga ali neka.
jurbAs je offline   Reply With Quote