View Single Post
Staro 16.10.2008., 14:15   #6
Terminator02
Premium
Moj komp

Terminator02's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Radikal Pregled postova
Ha cuj, po meni je velika mana tog kucista to sto nema ventilator koji ce puhat po diskovima. Pogotovo kad ima mjesta za vise diskova.
Da, trebali su staviti barem jedna 120mm vent sprijeda.
Ali meni je i ovako bolje nego on bočni 92mm ventilatori.
Ja sam mislia izbit sve ove sačaste mrežice sprida i staviti jedan veliki filter od ženske čarape ili možda od kakvog tanjeg materijala za filter za kuhinjsku napu.
Između diska/diskova i tog filtera bi malim zakovicama ugradio jedan mali DIY nosaš za 120mm ventilator, pa bi se tako riješila i ta mana ovog kučišta.

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
A zašto bi bio hit? Čifovi nisu loši ali nisu baš niti za hitove (i to niti jedan od njih) je postoje jeftiniji od njih sa sličnim karakteristikama, bolji od njih u svakoj kategoriji, ukratko oni su balansirana i nenapadna kućišta koja su solidna baza za slaganje prosječne konfe generički ili čak i tihe konfe ako se malo potrudiš ali definitvno nema na njima nešto ekstra, neznam dal si ti dobro čitao ali CM690 ili antec nine hundred nisu (bili) "hit" radi saćastih otvora...
Stvar je u tome što su Chieftec kučišta prilično robusna i nisu pomodna (ledice, prozori, piano finiš) a nisu preskupa kao Lian li npr.
Međutim, s druge strane Chieftec kučišta IMHO su poprilično zastarijela (92mm ventovi, nema silikonskih amortizera za diskove..)

Ovaj WH-02 i WH-01 su koliko toliko prihvatljiva, a opet ne preskupa.
Sad sam malo bolje proučio WH-01-B-B i to mi se kučište još više sviđa od WH-02-B-B jer nema otvor na vrhu, a prednja maska je u jednom komadu i prekriva sve USB,firewire i line in/out ulaze, pa izgleda iznimno uredno..

http://www.chieftec.eu/index.php?opt...=57&Itemid=93#
Terminator02 je offline   Reply With Quote