View Single Post
Staro 11.10.2008., 16:34   #41
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor DuHc Pregled postova
Iskreno, na to sam kućište naišao sasvim slučajno, ali kada sam vidio koliko pruža za zaista smiješne novce (oko 400kn) odmah sam ga uzeo.
Neplanirano je ispalo da to bude Antec kao i moje prošlo kućište - Solution SLK3700AMB.
Za razliku od njega Three Hundred nema kavez za HDD (1, 2), a ni sistem ugradnje istih poput Sola (1,2),
ali to mi i nije važno jer sam ionako tih i hladan Seagate 250 GB (ST3250410AS) ubacio u 5.25" HDD hladnjak Scythe Silent Himuro SCH-1000 i učinio ga ako ne hladnijim onda barem još tišim.
Ono što Three Hundred ima su mjesta za 2 120mm ventilatora s prednje strane (za razliku od 92mm kod Sola) i mjesto za napajanje na dnu kućišta.
Osim toga cijela prednja strana mu je rupičasta tako da vjerujem da je usis zraka još bolji nego kod Sola.
A i samo kućište mi puno bolje izgleda, nenametljivo a opet moćno (osobno nisam pobornik kućišta koja, još uz pomoć raznih lampi, LED-ica, UV kabela i prozirnih strana izgledaju poput božićnog drvca ).
Ono što mi se ne sviđa kod samog kućišta su ventilatori koji dolaze s njim - 140mm na vrhu i 120mm na stražnjoj strani.
Iako oba imaju TriCool™ regulator brzine okretaja ipak su za moj ukus i na najnižoj brzini prebučni.
Nije to bogzna kakva buka ali je svakako veća od one koju proizvodi Scythe S-Flex SFF21D kojim sam zamijenio ovaj 120mm.
Usto mi se čini da ovaj 140mm na vrhu više smeta zračnom tunelu nego što ima koristi od njega pa sam ga uklonio (otvor još nisam zatvorio, uskoro budem).
Ali sve-u-svemu - po meni je Three Hundred bolji od Sola, a uz to je i oko 50% jeftiniji.
Ja se ne bih puno mislio. I nisam!

Sorry na OT...
Imam isti HDD i isti coller za njega! Sad ti meni objasni kako ga dotični čini hladnijim kad ga dodiruje samo sa jednom stranom?! Tiši? Mizerno! Bez spužve nema tišine.

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote