Citiraj:
Autor kagjes
imal toga di? jel neko voljan to iznajmit mozda? bzvz mi dat 300 ojra za to ako mi treba jednokratno i kad vec ne zaradjujem od toga al neku razumnu cifru bi jos iskesiro da izvucem maksimum iz monitora 
|
Buduci da si jasno naznacio koji monitor imas, onda cu se jos lakse postediti previse pisanja. No za (idealno) odrzavanje max postavki to je proces koji se ponavlja i nije jednokratan. Posebno za civilne monitore koji ne podrzavaju hard kalibraciju.
Sam kazes kako se ne bavis profesionalno i osim ako nisi zastrasen kako je
Spyder2express ili
Spyder3Pro zadnje smetje, pa toboze samo
heretici ga smiju koristiti...
Sa njim za svoje potrebe, sasvim fino mozes odrzavati postavke i imati pri ruci za sadasnje i buduce monitore. Svi su osjetno povoljniji izvan HR, a preko bare (uz bolji pronalazak) ponekad i uznemirujece povoljniji od nase ponude. Mozes ga upravo ti poceti iznajmljivati pa za godinu dana imas za Lacie-vo plavo oko
Pretrazi na hr.rec.fotografija kao i "digitalnom" pandanu iste... pojavljivao se neki meštar koji je za izvjesnu sumu, dolazio domacicama u dom i kalibrirao monitore. Samo prouci prije materiju, jer ces se inace cesce sa njim druziti.
8
8