View Single Post
Staro 17.09.2008., 23:53   #775
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
pa evo usporedjujem isti cjenovni rank 40v i py. sd ce uvjek i biti bolji na plazmi jer jednostavno bolje odradi losiji signal. meni dvd i divixi bolje izgledaju na 40v i to je cinjenica. nisam jedini od nas tri u trgovini dvojici bolje pase lcd nego plazma jednostavno to je tako. lcd tehnologija je jako napredovala u zadnjih godinu dana. kad se vec spominje crna kod lcd-a zas se nespomene bjela kod plazmi ? koja to plazma ima bjelu boju ? sve imaju vise sivu neg bijelu...
da se razumijemo nisam pobornik nijednoga vec sam pobornik "najvise za moje pare" al glupo je vise da se plazme uzdizu u nebesa a tamo im bas i nije mjesto...
da nespominjem da npr 40W4000 kosta cca 10.500kn a ima u sebi mpeg4 tuner koji u slobodnoj prodaji kosta cca 2000kn da ima u sebi dvbt koji kosta cca 500kn i kad se odbije to sve dobije se da se taj 40w plati ne 10500 vec 8000kn sto je cca 1400kn skuplje od obicne pv80 koja nema niti dvbt na da nepomislim na mpeg4 tuner, necu ni spominjati da nije full hd. ili da usporedimo py koja kosta 9500 dakle kosta soma i pol kn vise od 40w4000 mislim o cem mi to pricamo?

danas je best buy 40W4000 jer u sebi ima sve tunere dakle nema dodatnih daljinaca i sranja radi neradi.
plazme ce uvjek biti u prednosti sa sd i dvbt programima al meni divixi i dvdi bolje izgledaju na lcdu...

brzo sam pisao i neda mi se sad mjenjati al nadam se da ste bar malo skuzili.
kad dođe vrijeme kad ćeš moći koristiti taj famozni mpeg4 tuner onda će ih biti (externih) za kikiriki...o full hd-u sam već rekao....nema efekta na 3m pogotovo za dijagonale ispod 46"....ako gledaš bliže, recimo na 2m onda je to druga stvar.....
gnomisa je offline   Reply With Quote