Citiraj:
Autor stuc
Da, ovo stoji no ako imamo dosta bad sectora nema ni tih podataka koji su na njihovom mjestu, jel ?
E sad ako je samo u pitanju krivo namagnetiziranje zar nije bolje upotrijebiti HDD Regenerator nego
formatirati hard uz predhodno nošenje harda @RAK-u da izvuče podatke te zavlačenje ruke u džep ?
|
Podataka ima, ali su nečitljivi, a o uspješnosti HDD Regeneratora u tim slučajima neću govoriti. Uglavnom, nimalo me nije oduševio taj program.
Citiraj:
Autor stuc
Opet napominjem, ako je u pitanju samo kriva namagnetiziranost ne vidim niti mogu dokučit zašto bi
program bio potencialno opasan kad radi isto što i zero fill format a bez predhodnog izvlačenja podataka.
Da ne spominjem kako u par slučajeva HDD nije uopće bio prepoznat u windowsima tako da nikakav format
tu nije moguće sprovesti a HDD Regenerator je vratio u život i takav disk.
Još nisam naletio na primjer da je HDD Regenerator uništio koji disk, ili ga je "popravio" ili nije...
|
Da, ali otkud ti znaš da će on popraviti te greške? To nitko ne zna, a ako ih ne popravi, može samo još više uništiti stvar i otežati daljnje spašavanje podatka. Zbog toga je potencijalno opasan. HDD Regenerator neće uništiti disk, o tome nije bilo govora, nego će uništiti podatke.
Citiraj:
Autor stuc
Istina, u ovakvom slučaju i sam bi nosio hard @RAK-u.
|
Ne bih jer imam nekoliko vrsta backupa pa me baš briga za disk, ako se i zapali.
Ti i ja se baš ne razumijemo, je li?