(LUX ZG)Ajde baš da pitam, s obzirom da imamo isti proc i ploču, a 4870-ice su sve ist i tak.. Jel ti proc overclockan i kolko, i jesi to vrtio u XP-ima il Visti?
Jer ja sa clockom na 3,2GHz izvučem jedva 12k (u Visti) i to s malo overclockanom grafičkom (iako to digne jedva 500 bodova gore).
Bum probao u XP-ima kad dođem doma, baš me zanima koja je razlika..
Btw, lijepo je vidit da se vrti i na 400W Fortronu

EDIT: Jel možeš napisat
točno koji je to Fortron 400W? Jer pokušavam sad šogoru naći neko ne preskupo napajanje a koje bi radilo s ovom karticom i single-core Athlonom 4000+ il tak nekaj.. Možeš tu puknut il napisat
u ovaj thread, ono bio bi jako jako JAKO zahvalan, jer sam već izludio od gledanja različitih specifikacija Fortronaca (da ne pričam da svaki MODEL ima 3 različite specifikacije, ovisno o izvoru
eh lega odakle da počnem .)) evo redom...postaću ti slikice pa malo pogledaj kako sve to izgleda..vezano za kartu...evo redom..
dakle default
klok samo proc
klok proc i grafa 1280x1024
klok samo proc 1024x768
klok proc grafa 1024x768
dakle to je vezano za kartu e sad odmah da ti kažem da će proc biti usko grlo za tu kartu.. više nego očito je da za ovu grafu treba pila od proca da bi ona pokazala pravu svoju snagu...danas idem do lege da ju ubodem jer ima qvada 6600 pa da vidimo tamo što može ova zvijer...

što se tiče napajanja ovaj fortron koji ja imam gura bez ikakvog beda sve ..okrenuo sam benčeve 7-8 puta zaredom Cod4 dva sata ubijao i sve fercera bez imalo brige napajnaje je slijedeće Fortron 400w sa slijedećim specifikacijama (čitam što piše na napajanju) Model ATX-400PNF 2x12v(12v1) (12v2) pazi sad ukupan izlaz 348w max

dakle napajnje je sasvim ok za ovu pilu od karte
i za kraj pogledaj malo temperaturu karte)))) 100c kod koga to ima toliko
editranje profila na karti radi savršeno kartu držim na 30 posto 2d mod a kad igram neku igru prebacim na 35 posto i sve radi ok bez da luduješ od brige za temperaturu..lijep poz i nadam se da sam ti uspio pomoći eh da napajanje imaš u ve-milu...289krznaša..evo kako izgleda
lijep poz i isprika na podužem postu