Citiraj:
Autor Baja 001
Ovako, vibracija nemože nimalo biti kao FF, ona po meni više služi za masažu. IMHO kakve koristi imam od nje, kada se auto isto mota i sl, FF služi za to ako si igrao na volanu!
Pa i ja koristim gamepad, jer trenutno nemam volan (ali sam igrao na njemu) i isto ima taj "analogni" kontroler. Činjenca je da nemožeš jednako dobro i precizno dozirat ako na volanu.
BTW zašto se svađamo kada GRID nije takav kalibar igre? I još jednom gdje je nestao naš Top Man ?!?!?
EDITiraj što prije, inače t ne gine kazna 
|
Ja ne znam zasto se svadjamo, nisam ja zapoceo svadju, pitaj si kolegu gradjanina. I po 3. put - Ja NISAM NIGDJE REKAO DA RUMBLE MOZE ZAMJENITI FF!!! Dajte dovraga citajte malo postove onih koje napdate, opet iz ne znam kojeg razloga. Zato sto smo jebeni hrvati i uvjek se mora naci neki pametnjakovic koji ce soliti pamet drugima na temelju krivo procitanog ili krivo protumacenog posta, jer eto, on cita smao ono sto zeli procitati i razumije stvar samo na njegovoj razini. Ili zato sto smo ljudi, ali to je za neku drugu temu.
EDIT:
Gradjaninu - ako ti je GRiD toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao.