Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 28.07.2008., 22:36   #180
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ovih dana mi, ničim izazvana, riknula audigy 2 NX usb zvučna i isto sam malo čeprkao tražeči karticu sličnih karakteristika i namjena pa da podjelim svoje mišljenje. Priznam samo usb zvučnu pa sam takve i gledao. Možda je kod PCI bolja situacija. Nevjerojatno mi je da je na tržištu praktički crna rupa na području "zvučna za stereo slušanje bez điđa miđa". Pa da to neko napravi za nekih, recimo, 800-900 kn taj bi pobrao dobrog vrhnja. Ne treba mi 5.1, ne treba milijun preampa, ne treba mi eax i ostale skraćenice, treba mi zvuk. Vjerujem da nisam jedini.
Ali pošto toga očito nema (barem ja ne mogu pronaći) ja sam se odlučio za e-mu 0202 usb. Stiže sutra-prekosutra. Znam, isto sranje od Creativa samo s malo manje đinđa ali šta ćeš, takvo vrijeme. Imao sam ju u ruci i djeluje plastično, klimavo, s trajem-jedan dan-duže od garancije naljepnicom na sebi. Ukratko, ničim se ne razlikuje od ostalih konkurenata po tom pitanju.
Zvukovno je mala razlika između 0202 i 0404, tako bar kažu specifikacije i recenzije. Više je razlika u dodatnim opcijama. 0404 ima fantomsko napajanje za mikrofone i nešto više kontrola tako da možeš uštediti 500 kn.

Sorry na ontopic pisanju. Ajmo dalje u revijalnom tonu.
Ajde bas javi kak ces bit zadovoljan. Zivo me zanima, jer i ja sam malo gledao to cudo.

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Nit je vivax solidan, a nit je B&W vrhunski, no to su očito tvoji favoriti.
Nadalje, odnos soba-zvučnik nitko nije niti spominjao u toj tvrdnji.
kenj....

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
fleks je apsolutni mega konj
A ti si slon

I jos slusas repetativni tehno na plasticnim zvucnicima sa velkim wooooooferom
Fleks je offline   Reply With Quote