Citiraj:
Autor Majo
EDIT 2:eto s 1x14cm na njemu je temp 52 stupnja nakon 3h ati toola,tak da mislim da ce s ventom na bocnoj biti oko 50 stupnja.Nema apsolourno nikakvog propuha izmedu gpua i baze no neznam kak nekima s 8800gt i jednom 12-icom je temp u loadu 45 stupnja???
|
Citiraj:
Autor Denzil
Evo ja sam si dao jos malo truda..
Maknuo sam vent sa bocne strane kucista i stavio ga direktno na S1.. s vezicama ga odozdo pricvrstio da puse po hladnjaku. I sad.. dok ga drzim na 5V, temperature se krecu IDLE 49, STRESS 69 .. tak mi je bilo prije dok je vent bio na bocnoj na 12V..dakle napredak 
Kad ga stavim na 12V - IDLE 41, STRESS 53 stupnjeva. Dakle HEBACKI napredak.. s tim da sad mogu i bocnu stranu zatvorit kompletno
Dakle ljudi.. 4850+S1+12cm vent ... = 3 slota od maticne i hladna grafa
A turbo modul je mene lagano odbio kad sam skuzio da se vrti na nesto sitno okretaja i da jedva puse.. i to na 12V naravno.
|
ne shvaćam bit tog venta na grafi,meni je idle oko 36°C a max load 60°C i to pasivno,dakle bez venta što je daleko manje nego sa stock kulerom(s njim je load bio oko 70 i nešt). Tak da ako je kućište dobro prozračeno nema potrebe za ventom na S1.