View Single Post
Staro 30.06.2008., 14:26   #17
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
nije greska ako mali nece bit za kompom 24/7... vidi mene, cijeli zivot sam imao komp u kuci i posve sam normalan. svaki tjedan izadjem van. nekad i dvaput
Sto ne znaci da ti pola mozga nije pregorjelo Svaka pa i najbenignija djecja igrica ima onaj neki element "zaraze" i zadrzavanja djeteta pred kompom. Daj jos jedan i jos jedan i jos jedan level, pas mater. I ode dan u kurac i onda pocne pricati samo o igrici i ti fimovi mu se u glavi pocnu vrtjeti i ne komunicira normalno sa svijetom, jer ga nitko ne kuzi o cemu drobi. Najjadniji su mi primjeri tzv. internet radionica i informatickih udruga u gradovima na nivou grada/opcine gdje klinci nista pametno ne rade negu tuku CoD2/4 i jebu uzu i siru obitelj jedan drugom ni ne gledajuci se u oci. A kao sluze za informaticko opismenjavanje djece. Ma LoL.

Lego kocke im kupujte, vodite ih u prirodu nek traze bubasvabe i ganjaju loptu. Za komp uvijek imaju vremena u skoli, ionako se to pohvata u roku mjesec-dva kod prosjecno inteligentnog djeteta.
Dizel je offline   Reply With Quote