View Single Post
Staro 29.06.2008., 23:56   #690
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Ima tko kakav pametan prijedlog kako skinuti pogon, s osovine. To je užas jedan kako je to uhvatilo, a htjeo bi ga skinut čitavog Probao sam uzet komad drveta i udri s čekičem, ali ne ide...
Treba ti izvlakac pod obavezno. Najbolji je rastavljivi, onaj od 100mm je dosta. Ima jeftino po pevecima i sl. Kad izvlacis, samo pazi da si dobro zahaklao (da se ne naginje i ne bjezi izvlakac) i da si upro saraf od izvlakaca u osovinu a ne pogon. I trudi se zahaklati pogon sto je blize moguce samoj poluzi (nikako ne zahaklati za lancanik!!!). U protivnom ti ne gine bacanje pogona ili rasavljanje pa ravnanje lancanika.

Ako ni uz dosta WD40 i silno naprezanje ne ide, a pogo je alu i nema plasticnih dijelova, uzmes brener ili letlampu i fino ga zagrijes. Aluminij ce se rasiriti a pogon izletjeti van bez pol muke.

U Zelini je bilo dobro, ali sadrzaji nakon rucka su bzvz. Budem malo detaljnije na stranicama Kluba napisao. Uglavnom - bilo mi dosadno pa sam skocio kod tete u Zagorje . A ovih dana sam isao i biciklom posjetiti najsjeverniju tocku Hrvatske - slike slijede iduci tjedan.

AMD, imam ti vilicu ali 24". I bila je rozocrvena metalik pa prefarbavana u zuto i to lose.
Matesonik je offline   Reply With Quote