View Single Post
Staro 25.06.2008., 14:39   #15
njezic
AV-TV-SAT-GAMING {FREAK}
Moj komp

njezic's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Thumbs up Infinity 2010 - podrška & preporuka

Citiraj:
Autor joolka Pregled postova
bacio sam oko na INFINITY 2010,vidim da ima odlicnu podrsku sto se tice emulatora,neko od znalaca nek se javi i da savjet je li ovo ok kupnja ??
Bok, evo malo savjeta od onoga koji daje podršku za taj reciver.

Mogu ti preporučiti navedeni reciver, jer za 500kn dobiješ izvrstan reciver, kojeg usput rade koreanci, a japanci njegov chip NEC uPD61114.

Ima jako dobru EMU podršku od strane Octagona. Sve komponente u njemu (Infinity 2010) rade savršeno, od EMU-a čije revizije izlaze u rekordnom roku do dorade softwerskih procedura samog rada recivera. Kanalne liste se lako slažu pomoću SatEdit Octagona, podržava rad do 64LNB-a (DiseqC 1.1), te kombiniranje motora i fiksnog sistema (npr. Astra-HB) preko obične DiseqC 4/1 sklopke. KeyEditor omogućava "live-update" ključeva sa Octagon WEB servera, napraviš sam kabel od recivera do računala (obični tel. kabel + 9pin.konektori) i nemaš nikakvih problema sa zaključanim programima, ubacivanjem softa i liste kanala.
Podržava sve vrste kartica (HRT karticu i veliki broj drugih bez problema autorizira.)
Toga nema kod Metabox-a i večine drugih recivera za cijenu od 500-600kn.

Što se tiće CS-a za to ti treba reciver u puno višem cijenovnom rangu koji sadrži linux (i po mogučnosti HD-tuner), a moraš ulagati u i sat-sustav jer ti treba "jača" antena sa više LNB-a ili motor, pošto su CS-paketi razbacani po satelitima. Trenutno su HD linux reciveri prilično precjenjeni i treba malo pričekati da im padne cijena.
I bez CS-a se može puno toga gledati, ne brini...
njezic je offline   Reply With Quote