Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 29.05.2008., 15:43   #825
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
bolje je jer si čuo ili je bolje jer moraš u svakom loncu bit poklopac?

gle 9kg front zvučnik od 80w koji treba glumiti i sub, na (upitno) 40w po kanalu entry receiveru vjeruj mi da ne može napraviti čuda, štoviše na većim glasnoćama možeš samo stišati.

o kvaliteti se nema šta diskutirati, oba će odraditi svoj posao - ni više ni manje od toga.

p.s. malo sam više toga prošao da bi bio njubara, znam šta pričam i realno je da od takvih komponenata ne očekuješ čuda, što ti očekuješ hvatavši se za brandove i/ili "ozbiljan" hifi linijski setup koji je eto tako u komponentama
Ma syss... Gle... Kazes 40w po kanalu nemoze radit cuda?

Ti mislis da logiji imaju 505w sa crtom? . Gle imao sam i ja z2300 i nebrojano puta slusao z5500 i muziku na njima. Neznam mozda su za filmove genijalni... Al creedence clearwarer revival na z5500 i usporedno na yamahi od 1000kn na magnatima od 700kn => potonja svira 4 puta bolje... Tak da...

Ovi jamo su entry lvl. Dno dna ponude. I siguran sam da su bolje rijesenje od z5500 koji je hrpa plastike sa jakim i velkim wooferom koj svira od 20 do 200hz...

Daleko od toga da je z5500 smece, nije, al za 2500kn jedino sto je na njegovoj strani je to sto je kompaktan.

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
kad "doživiš" ogromnu pozornicu slušajući dobru snimku nekog koncerta, pa žmarci iza ušiju sve do trtice.
Da, da i ekspanziju violine u 6 redu, 3 s lijeva
Fleks je offline   Reply With Quote