View Single Post
Staro 16.05.2008., 17:27   #11
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Imaš dotičnu? Može review ovdje,slobodno...inače zaboravi izraze tipa pomete..to je daleko preoptimistično..

Ovdje vidimo,mnogi su u toj dilemi..X-fi ili Auzentech..

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205342

BrownA,posjeti i taj site,kao i Auzentechov..sumnjam da ti za tvoje potrebe treba Prelude,kao što ne vjerujem da imaš 1400kn za iskeširati za sound..to rijetko koji user-budget može podnijeti..

Gledamo nekakav okvir 600kn...Auzentech Prelude je vjerojatno najbolja komercijalna zvučna koju možeš kupiti kod nas,koristi dodatno nabrijani X-fi procesor sa tonom izlaza i ulaza..ali opet,ima gadan minus ako si gamer..EAX2.0 te neće zadovoljiti..

to je jako diskutabilno danas..ja znam razliku EAX2.0 i 5.0..jer sam prvi imao na SB Live!-u,a drugi imam na X-fi gameru..i to se osjeti,efekti su nebo i zemlja...

Za sve drugo,audio-creation,slušanje mp3ca,divxa,dvd-a..mislim da je prelude bolji izbor..ali teško se odlučiti..1400kn je previše..i x-fi music od 500kn će posao obaviti vrhunski...a 900kn je danas više nego solidan 19 LCD...

Ja sam imao X-Fi i sad imam Auzentech i razlika se osjeti, pogotovo na mojim zvučnicima tako da znam šta pričam, ali ja ne igram igrice nego samo slušam mjuzu na kompu i to ne mp3 crap nego FLAC i ta sranja tako da sam osjetio razliku, što nemora značit da će i on.
B-Link je offline   Reply With Quote