View Single Post
Staro 16.05.2008., 15:12   #61
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor JosipMiller Pregled postova
Nisu bitne posljedice kao prvo jer se u predvidjanju vremenskih uvjeta rabi AI kako bise otkrilo kada i gdje ce se dogoditi recimo uragani kako uopce ne bi doslo do posljedica.

Drugo audio sustav, vidim da moram to opisati, bazira se na mnogo vise stvari od zvucnog vala koji je samo rezultat. Cudi me da to ovdje nitko ne vidi. No nema veze jer ova rasprava svejedno ne vodi nikamo.
- a samo jedan ja.
Pa kako samo rezultat? Što se ovdje ne raspravlja upravo o rezultatu i "uhodavanju" žica i ostalog kako bi došlo upravo do boljeg rezultata ili ti kvalitetnog zvučnog vala? (btw, ovo još gluplje zvuči na ekranu nego u glavi)
Ako se ne radi o poboljšavanju kvalitete zvuka kao rezultatu, o čemu točno uopće raspravljate?!? Mislim, kužio sam raspravu koliko toliko do ovog kad ti je netko dao oluju za argument (prilično dobar, btw). Sad više niš ne kužim.
Ako nisu bitne posljedice, gdje da na ne-usvirani sistem prikopčam taj AI da vidim kak će svirat nakon oluje? Zgubili ste me malo ...