View Single Post
Staro 02.05.2008., 19:17   #34
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Gle jednostavno je neznam za tebe,ovo pricam opcenito bez uvrede,ali mnogi likovi koji igraju cod 2 na "high" postavkama sve opcije ukljucene na maximalno
ukljucen directx9 na maksimalnoj rezoluciji i kazu mi da imaju fps 250 lazu ne samo sebi nego svima.(ti si reko da si igro sa 6600gs na low 250 fpsa to kuzim)

I onda mi jos ovdje dodje tip sa 7600 gs vrti cod 4 sa 150 fpsa ma daj molim te.Nisam ja iso nista tebi osobno pricat nego sam se nadovezao na sve postove prije toga.(isto tako si reko i za cod 4 tak da i to kuzim)

Ovo je za tipove koji vrte cod 4 i cod 2 na maximalnim detaljima sa tolkim fpsima al dok igraju gledaju u nebo tak da neznam kak nekog uspiju ubit.

Inace to je sve u configu neznam odakle ga nabavljaju i kada ga steave igra im izgleda katasrofalno iako je njima glavno da imaju 250 fpsa jer su tako face.

I sada ta opet onog tamo citiram

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
+ sve ovisi o procesoru
Mos mislit..

Citiraj:
jedanput je ljepse/lakse/gladje igrat na 250 FPS u odnosu na FPS ispod toga... bolje se primaju metci, lik ima "ljepse" skokove i pokrete, garand puca ko automat ... neznam za ostale, ali ja ispod 250 FPS nebih mogao igrat
Kome ti mazes oci??

Da imas 4 quad procesora i 4 8800gt nebi igrao cod 2 sa 250 fpsa na maksimalnoj rezoluciji i max detaljima a to sta je tebi gust igrat na drugacijim postavkama i pravit se frajer sa 250 fpsa tvoj problem
m&n je offline   Reply With Quote