View Single Post
Staro 23.04.2008., 21:27   #37
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Optik Pregled postova
Zbog cega? Zbog fensy izgleda ili Asus-a kao "proizvodjaca"?

Baza cooler je ravna, tu nema govora. Ja sam kriv sto sam malo na krivo stavio "zrno rize" a i pasta je bila tamo premalo vremena da bi se dobro razmazala. Zrno rize ide na svaki test, tako da su opet uvijeti isti.

Istina da nije (puno)bolji, ali isto tako je istina da Scythe sa ovim proizvodom (Katana2) nije htio hvatati vrhove na highend cooler ljestvicama, vec cooler namjenjen ljudima kojima je potrebna tisina i kvaliteta. Osobno sam se nasao tu i uzeo ga...

thx
Ma ne zbog izgleda i sl. nego čisto zbog toga kako je napravljen. Evo samo jedan savjet pa probaj ako ti se da...
Što se tiče paste, meni se uvijek kroz povijest dogodi da imam manje (2-4 stupnja) temperature dan dva nakon instalacije. Valjda treba pasti da bolje legne u mikro pore. Probaj obratit pažnju na to kad si staviš Scythe, pa javi, baš me zanima kako će bit. Zna dosta razlike biti ako se ide iz krajnosti u krajnost sa pastom, recimo osjetna je razlika ako se koristi adhesive paste i thermal compound (thermal grease). Arctic Silver 5 je siguran bet, a i Ceramique isto. Inače Scythe je skroz ok, ja imam Andy Samurai Master, ali su mu kopče otišle. Dok je služio, Q6600 prema Everestu u idle je pokazivao 31 stupanj. ovaj tvoj se isto čini skroz dobar, mislim da si napravio dobar potez uzevši ga.

Pozdrav
Ozi je offline   Reply With Quote