View Single Post
Staro 13.04.2008., 22:14   #6
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
I kolko to kosta (cca) ? Jel samo meni izgleda skupo, ili?
Avalon spada medju 3 najbolje manufakture obrade drveta u audio industriji. Jako precizni zvucnici. Malo pre analiticni za moj ukus. Samo kutije u koje pakiraju zvucnike izgledaju bolje od vecine top modela ostalih imena Drvo im je zbilja prekrasno. Spojeve nemozes uopce naci, kao da su isklesani iz jednog komada :

Imaju i jako neobicnu lokaciju za terminale kod pojedinih modela :

Cijena valorizirana materijalima kao i obicno. Od par tisuca do 40k i 80k za 2 dva top modela s vrha. Top model kao i kod vecine, kupuje samo oktavu vise i dinamicki sposobniji. Najvise prodaju 3 prva modela. Nisu cijenom top modela uverili cak ni one koje kupuju samo impulsom Stereophile recenzije. Takvi radije vole nesto poznatije u sobi imati.

U zadnjoj fazi zlatnog High Enda, s kraja prve polovice 90-tih, ovo im je bio primarni dizajn

Dobili su epitet mrtvackih lijesova zbog robusnosti i velicine... pa su mnogi dileri u sali znali reci da ce ih vlasnici koristiti i nakon smrti

Gledam tvoj avatar i pitam se kako sa Samba Pa Ti ovaj chiko da zavrsi sa ovakvom metrochobanskom samodopadnom fotkom? Sve propada
Visage je offline   Reply With Quote