Citiraj:
Autor xnautix
pa to nisam nigdje rekao  rekoh da mi je vidjet hx520, pretpostavka je da bi postao nestabilan a ne da bi krepao ... nazalost iz vlastitog iskustva (ne na hx520 da me opet ne bi krivo razmel) ... a trgovac ce te zavlacit i kad ti krepa nakon 3g a ne da ce ti sa smjeskom zamjenit kako on kaze "istroseno" napajanje tak da je ta 5 godina garancije samo prica koja prodaje odlican proizvod.
|
samo jedan primjer.
2 i pol godine starog i "istrosenog" Hiper type-R 580W mi je trgovac uz smijesak zamijenio, zato jer je prozujao jedan vent na napajanju i jos mi ga je zamijenio za Type-m 630W sa novom 3 godisnjom garancijom.
Tako da jeli napajanje staro 1 mjesec ili 5 godina, dokle god ima garanciju, dobit ces zamjenu, jer ducan ionako nema veze sa garancijom, oni samo rade "procjenu" kvara, ako procjene da je popravak preskup ili predug, odmah ti daju novu komponentu, jer oni neispravnu komponentu salju proizvodjacu. jer oni nisu ovlasteni da smiju bilo sta popravljati. Tako da 5 godine garancije, znaci 5 godine garancije.