![]() |
Koji disk - F1 320gb, Samsung 250Gb ili neki treci?
Zelio bih kupiti Samsunga HD322HJ odnosno F1 320GB model s 334GB-plocom, ali ga, eto, nema jos ... mogu cekati do kraja drugog mjeseca ali ne vise :)
Koliko sam upoznat, dobra alternativa je Seagate-ov 250GB "one platter" disk oznake ST3250410AS, ali on se u domacim cijenicima vodi zajedno sa jednim drugim diskom koji 250GB sprema na 2 ploce, sto je naravno neprihvatljivo u danasnje vrijeme :) Vise od 250 ili 320 GB mi ne treba.... eto, sada koristim 17GB na mojem 160GB Hitachi-ju koji je bucan u ku*ac, a i nije bas brz (max 60-ak MB)... Dakle, jel jos ima tih Seagate-ovih one-platter 250GB diskova na trzistu, i gdje - kod kojeg dealera... i sto je najvaznije: kako da "upecam pravu stvar" odnosno one-platter disk, na sto moram gledati - zemlju proizvodnje? oznaku na disku? cuo sam negdje da to nije bas jasno vidljivo niti uvijek tocno sto pise na disku? Osim tog Seagate-a i onog Samsunga, da li ima jos neki 250/320 disk koji "valja" - dakle koji je tih i brz kao ova dvojica? |
Pa gle...uvijek prije kupovine uzmes disk i provjeris broj pa si bar siguran sto kupujes. ;)
Tesko se odlucit izmedju ta dva. Mislim da koji god kupis neces pozalit! Pozz |
Sami F1 još nije došao do HR. A za Seagate, kolega ti je odličan savjet - pogledati prije kupnje.
|
Svakako ga pogledaj i vidi oznaku ST3250410AS i trebo bi bit duplo tanji nego ovi običniji diskovi:)
|
Evo, mailao sam Ve-milovoj prodaji.... kazu da na lageru imaju ......410AS
:) |
Citiraj:
|
Sve je već odavno objašnjeno par tema niže, ali izgleda teško potražiti...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88931 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |