![]() |
"Oslobađanje" portova i VPN
Prvo, sve najbolje za blagdane...
Dakle, kako mogu osloboditi mapirane portove za IPTV na Zyxel P-660HW routeru koji dobijem u T-Comu? Skinuo sam brdo firmwarea, ali ne znam koji je baš za moj uređaj. Link na službenu stranicu s firmwareima. P.S. Zanima me kako mogu što bezbolnije podesiti VPN (da mi stari može pristupati na računalo/a na poslu)? Da li da koristim Hamachi u tu svrhu i kako da podesim Zyxel-a? Zahvaljujem! |
što se tiće firmwarea, na ovom linku koji si dao, samo moras skinut za tvoj model Zyxela P-660HW
znači, uzmeš zyxela i okreneš ga, odozdola na njemu ti piše "model number" i tvoj ce bit neki od ovih izlistanih na tom linku (vjerojatno P-660HW-D3 ili P-660HW-T3) što se tiće IPTV-a sa originalni firmwareom, morat ces eksperimentirat, nisam primijetio da je neko na ovom forumu izvijestio da je uspio to osposobit, pa u svakom slučaju ako uspiješ dojavi proceduru, možda ti pomogne ovaj topic u kojem su dečki radili isto to što ti pokušavaš sa Zyxelom samo su oni koristili D-Link DSL-G684T |
Podešavanje Wireless mreže
Instalirao sam modem, i sada želim podesiti mrežu i security settingse. Na routeru sam stavio WPA2/PSK..."ključ" i želim se spojiti na router putem USB sticka DWL-G122 koji sam dobio od T-Coma. Kako da podesim security settings na sticku (ušao sam u configuration window i stick mi je pronašao Router, ali ne znam gdje da upišem key).
Zahvaljujem svima na konstruktivnim odgovorima! Pozdrav! |
pa kad se pokusas spojit na router trebao bi te pitat koji je key
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |