PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Mobitel za surfanje i mail KAKO i KOLIKO? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89839)

jole777 04.12.2007. 19:54

Mobitel za surfanje i mail KAKO i KOLIKO?

Ovako,kladim se online poluprofesionalno i to mi donosi lijepu lovu,međutim krećem radit od ponedjeljka gdje neću imat pristup internetu i necu moći plasirati oklade na betfairu.

Totalni sam njub za mobitele i njihove mogućnosti i trazim pomoć za kupnju mobitela koji može surfati na netu (znaci da se mogu ulogirati u svoj account na online kladionici i okladiti se te pročitati mail na yahoo-u za vidit sto se okladiti).
Koji mobiteli to mogu i koliko to košta?Dakle u biti trebam zamjenu za kompjuter preko kojeg sam dosad čitao mail i kladio se.

Jesu to ovi mobovi SE P1,NOKIA N73?koji još postoje i jeli se moze to na tele 2?(trenutno imam vip broj na mobu)

Dao bi oko 4000kn za kvalitetno riješenje a nemam pojma kako,please help

BaTiCh 04.12.2007. 22:02

mislim da je za tebe najbolje nokia N95... preko švercera za cca 480 eura... možeš sve ko na kompjuteru....

jole777 05.12.2007. 18:11

danas sam bio u vip centru i zamolio gospođu da mi pokaze kako izgleda blackberry kad se ide online.
naravno mob je bio zakljucan za internet i nemoze se ici na stranice..pa ***emu morat cu naci nekog ko ima takve skuplje mobove da vidim kako to izgleda uzivo i jeli sve isto ko na kompu.
ima li netko tko ima slicne potrebe za internetom i zadovoljan je svojim mobitelom da mi preporuci model?

BaTiCh 05.12.2007. 18:53

ja imam N95 i sve ti je isto ko na kompjuteru jedino šta nemožeš gledat npr. youtube filmove... i N95 ti trenutno ima najbolje riješen taj internet sustav od svih mobitela... probaj na youtube-u ukucat N95 internet, ili nešto slično tome pa ćeš vidit na filmiću kako to izgleda...

t3chno b0y 05.12.2007. 18:54

pa mozda je dobar izbor SE P990i

jole777 05.12.2007. 19:01

Citiraj:

Autor BaTiCh (Post 888271)
ja imam N95 i sve ti je isto ko na kompjuteru jedino šta nemožeš gledat npr. youtube filmove... i N95 ti trenutno ima najbolje riješen taj internet sustav od svih mobitela... probaj na youtube-u ukucat N95 internet, ili nešto slično tome pa ćeš vidit na filmiću kako to izgleda...

stari hvala ti,nisam skuzio da imas taj mob :care: mislio sam da pucas iz glave da je mob dobar :lol2:
evo sad gledam htc tytan i cini mi se ok!jos se nisam definitivno odlucio jer ga moram vidit uzivo i probat naci negdje jeftinije!

BaTiCh 06.12.2007. 22:58

aj vidi, pa nam javi šta si kupio da ti možemo to popljuvat odma : ))) ....

jole777 28.12.2007. 18:14

Uzeo tytn-a II i sad buljim ko tele u šarena vrata.Pun kufer opcija koje ne razumijem,valjda cu skuzit uskoro sve.jos trebam postavke podesiti za spajanje na internet i dr.
Zasad sam zadovoljan svime osim cijenom.

MuroF 04.01.2008. 00:26

mogao si mozda bolje proc sa nokiom e61,,,

formatc 06.01.2008. 00:24

Ajde javi dojmove ćim isprobaš makinu. Trajanje baterije, iskoristivost Interneta i ostalo. I ja sam u slićnoj nabavci.

TomRi 06.01.2008. 12:34

ako nemas ni net ni komp tamo di radis,
zasto nisi uzeo neki polovni lap + vip PCMCIA kartica ?
brijem da se da naci lap za 2-3k kn, tako da te ispadne sve skupa manje nego N95.

a na lapu je ugodnije raditi nego na bilo kojem mobu,
a mozes doslovce sve sto i doma na svom kompu (ne 90% kao na nekim mobitelima, vec bas sve)

a ako tamo di radis vec imas komp, ali nemas samo net, onda piknes ovo drugo rjesenje na USB...

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26980082&idnews=603890

a sada ako radis na terenu i baš moras svake minute pratiti sto se desava pa ti doslovce treba mobitel spojen na net... (iako i laptop moze biti u autu, pri ruci)
onda ne znam koliko ti vremena ostaje za pravi posao kojim se bavis,
samo pazi dok vozis :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57.