![]() |
Win XP SP2 - melem na ranu
Citiraj:
|
Vatrozid u akciji:D
http://www.arstechnica.com/wankerdes...ages/sp2-1.jpg |
Pričam sam sa sobom, ali nema veze:D Ipak bude na izbor update
Citiraj:
|
Ček , kaj u tom service packu dobiš firewall kjeg se neda ugasiti ili kaj ?
A to sa updejtanjem bez suglasnosti korisnika je glupost , uopče nem znal kaj mi se skida i samo bu mi odjenput komp riknul nakon nekog patcha , i onda bum moral windowze reinstalirati:rambo: |
1) firewall se može isključiti, ali moraš stoput reći da si siguran da to želiš :)
2) da, automatic update critical patcheva će biti neophodan... ali mislim da ćeš recomended moći izabrati. bubam napamet... nisam ništa 100% siguran iako sam ga vidio u akciji na više računala u različitim uvjetima. Elven ? |
sve se moze iskljucit
|
DA, bude dosadniji nego ikad taj update, ali da se birati...
|
Jos ce na konncu blokirat i rad programa tipa Ad aware tak da nemres maknuti AIDu.:rambo:
|
pa onda je li to šta valja ili ne:)
|
ja se jos uvijek drzim autopatchera... odlicna stvar, biras sto ces instalirat :D
|
jade moglo bi se reć da je tako:)
|
Čovječe pa ja još nisam ni SP1 instaliro, a vi već brijete po SP2
|
ja imam instaliran sp2 otkad je izašla RC1 ;) i super mi je. osim dosadnog firewalla koji se nekim čudom naknadno sam uključio i onog shugavog update-a kojeg ne pustim kroz firewall sve je super. i ne vidi se nikakvo usporavanje rada kao pri prelasku na SP1. po meni je ovo za sada dobra zakrpa (ako takvo što može postojati)
|
Ok , now .....
A je došel celi service pack ili je još uvek beta , jer sam gledal po netu i sigde piše da je to beta verzija.
ak je došel celi , nek mi neko da link da si ga skinem:beer: |
meni također triba link pozdrav:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |