![]() |
Carbon fiber mx500 mod
Evo uzeo u molydonu carbon fiber samoljepljivu foliju i obljepio mx500 s njom pošto ste me ovdje popljuvali kak je prošli mod traljavo napravljen. Ova se folija da rastezat pa ne dolazi do stvaranja mjehurića, nije potrebno nikakvo zarezivanje itd. Razlika u odnosu na onu maskirnu je što ova ima teksturu koja se kuži pod prstima i puno je deblja.
ček imiđ |
jako jao ljepo napravljeno...:respekt:
|
Dražesno!
|
:chears::respekt::nuts: To već da, predobro izgleda :chears:
|
wauuuuu. ebeno izgledaaa. di si kupio foliju?
|
Citiraj:
|
lol nisam ni skužio a jos gledam ko tupan da vidim jel napisao di je kupio.:stoopid:
edit: OT: imas na tržnici mx518 i to dva mislim, yeben mis, prezadovoljan sam. |
Daj mi reci koliko dodje ta folija ja bi sebi mozda uzeo da si svoj Armor obljepim ako imaju u tolikim komadima ili kako se vec prodaje??
|
Jako lijepo..jedino ova rupa gdje pise logitech nekako se ne uklapa..no jako lijepo.
|
damn nice fakat super :D
daj jos cijenu i dimenzije folije neda mi se do molidona ici :D |
Dimenzije 60x48cm a cijena na sniženju 55 kn (prije snizenja bila je 160) @bego ko prodaje daj mi nick ? trazil sam al nemrem najti...:stoopid:
|
carbon fiber folija kupljena u Molydonu u sesvetama. snižena sa 160kn na 55kn. dimenzije 60x48cm. ima crna i srebrnkasta. rastezljiva je i da se ljepit na zaobljene stvari. i preporučam da izrezujete foliju kirurškim skalpelom. brutalno je oštar, zašiljen i obrubit će i najsitniju izbočinu.
|
Ljepo zgleda...nego kaj ti radis s tim misem kad je taj stol na kojem je mis tak zgreban (šala) :D:D:D
|
ma to mi je stol na terasi, plastikaner, iznio miš van da mi se blic ne pali.
|
ajme genijalno svaka cast:care:!!
imam i ja jedan mx500 pa bi napravio isto, ako neko misli kupovat i ima volje da mi posalje postom komad, nek javi na PM, placam foliju, postu i pivu, unaprid naravno!!:goood: btw ja razmisljam da oblipim cili prednji panel od Lian li-a, da razbijem Alu monotomiju, skroz mi je postao dosadan:) |
i ja bi svog mx-a tako štel obljepit.:D
predobro zgleda. |
bravo kolega,odlicno zgleda! Stvarno jako lijepi mod...
|
wow odlicno izgleda :D
|
stvarno predobar i preljep mod!
|
Citiraj:
sam nemam kućišta po kojem ću to izljepiti:lol2: |
Rispekt! ja sam svog jos prije ofarbao u zeleno, mx500, izlizo se od koristenja :)
|
ebeno . .ja tako nesto razmisljam slozit na laptopu . . izgrebao sam ga izvana pa da ne izgleda stasno ...
|
E to bi ebeno izgledalo.;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |