![]() |
JAVA igre za samsung
kako prebaciti java igre na samsung e250 u JAD formatu i naravno da to sve radi???preko bluetootha....:respekt: thnxxxx
|
pa, ako želiš prebaciti preko bluetootha, moraš ga imati na kompu...u protivnom, koristi usb kabel, tako ćeš sigurno moći
|
Java igra je u JAR formatu,a bluetooth
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16853 |
meni je interesantnije pitanje neki dobar link sa free .jad i .jar igricama, sto se tice tvog problema samo ih povezi bluetoothom i posalji fajl, on ce sam znat kamo ga stavit ;)
|
http://upload.2wap.net/ - na dnu klikni na JAR :beer: - meni sve delaju :)
|
eh problem je kad ga skinem na mob preko bluetootha on ga spremi u folder- ostalo i pokaže kao da je to jad. format i ima veličinu od 1kB...eh sad kako sam čuo i skužio da treba neki program koji instalira igricu na komp, pa igru tek onda prebacimo na mob kao neki ''shortcut''....
|
kako samo 1kB? meni je redovno >300kB, btw. meni kad ga posalje primi kao .jar fajl i pita jel ocu u folder Igre ili Programi - ja odabarem - os pokrenut? ocu - i pici...nikakvih programa...btw. ja imam SE...pa mozda to ;)
|
eh treba razlikovat SE od samsunga....samsung ne pita, on samo sprema automatski jedino ako nema mjesta na telefonu onda stavi na karticu..
|
.jar i .jad mobitel sam treba instalirati cim primi.
|
evo upravo sam poslao i nemožeš nikako instalirat...molio bi netkoga sa screenshotsima da posta...
|
gle onda tvoj SAMSUNG ne podrzava aplikacije te vrste
|
samsung vecinom ima zabranu instaliravanja java appova preko kabla ili bt-a jedino preko wapa ide... ima jos shema kako se moze tak da mos guglati .
|
budem probao, našao sam neki programčić koji instalira igru na komp pa ju prebaciš na komp, probam pa javim...
|
ejj..i jesi li skontao za te igrice i ja imam isti mobitel i isti problem a imam bluetooth ma kompjuteru.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |