![]() |
HELP MATU! Posudite mi graficku!!!
hitno trazim helpppppppppppppppppppppp
netko dobre volje tko ima za posuditi na cca 7-10 dana max (mozda i samo 1 dan ako skuzim da problem nije u grafickoj) PCI-Ex ili PCI grafu! help mi pliiiiiiiiiiz! nemrem 10 dana bez PC-a, jednostavno ne mogu. a stvarno ne poznam nikog tko ima grafu za posudit ako vas zanima zasto mi treba grafa i zasto bih bio 10 dana bez pc-a, evo odgovora http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39333 unaprijed hvala! |
Ja ti imam neki S3 Trio, ali neznam kak bi na tom radio, jerbo to je nekih 2MB grafa... Mislim da je 800x600 16bit boja maximum za grafu... ;)
|
to je PCI? :D
jel dolazis kad u zg? |
Yup, to je PCI... Ono, mogu sutra doc u ZG, ali nebi bas htio zujat po zagrebu jel nemam srece pa me svaki put zetovci love... :p
Tak da ak mozes doc na crnomerac, bilo bi odlicno... :) Mozda ti jos neko ponudi nest bolje za sliku dat, ovo je fakat stara grafa... :D |
imam ti ja neku PCI grafu, ne da ti ju posudim neg ti ju dam, ne pitaj koja je grafa jer ne znam, ali PCI je
|
glista jesi iz zg?
imas icq, msn? penzer, ako ne dogovorim s glistom, dogovorit cu s tobom crnomerec! :D |
Imam slucajno pci gforce 2 mx200 s 32MBR. U ZG-u sam pa ak se
ne dogovoris s glistom javi pa da ti ju dofuram.:burn: |
nekak mi ova ponuda od ludog_njega najbolje zvuci :P
mozes u petak? |
ste se dogovorili, ak ti ne uspije javi mi se na PM da ti dam broj moba da se čujemo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pozdrav!
hvala i panzeru i glisti na odlicnoj namjeri ali evo ludi_on je stvarno ponudio najbolju grafu, danas sam se nasao s njim i dao mi ju je i kazem mu jedno veliko HVALA !!!! nastavak moje afere ( :D ): http://forum.pcekspert.com/showthrea...347#post429347 |
Citiraj:
|
Prema dubravi ne smije jer 88 je jos uvijek u pogonu . kad bi ga pogodio ne bi mu puno ostalo od tenkica :)
|
Nebi mu probio prednji oklop 100%
|
Tigeru II?
ma kakvi,pa to ima 150mm oklop sprijeda :D 88mm je premali kalibar za to čudo :) |
Citiraj:
Citiraj:
Ili napravi kamikazni napad sa Baotian BT50QT-9, tak ces mi prije tenkica unistit... ;) |
nedavno sam gledao na discoveryu da su ameri u normandiji zarobljavali 88 - high velocity gun , prvotno namjenjen za avio obranu , ali tijekom rata svabe su ga uzeli za tenkove jer se pokazalo da jede sav saveznici oklop , i uglavnom ameri su bas sa njima ako su mogli sorali na tigrove , jer shermani im nisu mogli nista - taktika je bila 5 ili vise shermana ga napada od naprijed a jedan se pokusava prisuljati straga i to je bio jedini nacin .
nisam ni rekao da bi gadjao naprijed , ai od iza bi se dalo nekaj , ili bocno na gusjenice . od naprijed ni pod razno . |
koja diskusija LOL :D :D :D
|
Citiraj:
|
otvaraj odmah .
jer grafa vec u Linksu na reklamaciji ? |
Ajmo napravit temu i popricat o tome
EDIT:Vidio sam negdje da je Jagdtiger imao oklop od skoro 20cm(valjda je to istina) |
ajde ive ti otvori temu,pa ćemo malo popričati o tomu :)
|
Tema otvorena pa da popričamo
EDIT:HR_Swarm ude imam jednu slikicu za tebe pa je stavim u novu temu |
nije grafa jos u linksu, sutra ju furam, hvala na pitanju :D
|
nema na cemu .
valjda budu neku novu dali :) |
nadam se, vidjeti cemo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |