![]() |
VISUAL STUDIO 2005 problem
...evo baš sam instalirao visual studio 2005...uglavnom napravim jednostavnu win32 console aplikaciju...ucitam je kao empty project i preko solution managera dodam new item s .cpp ekstenzijom, tj. napišem novi source....kad sam sve to napravio odem na build...build prođe bez greške i tada idem na start without debugging i onda mi javlja missing MSVCR80D.dll....na netu sam našao da to ime nekakve veze s manifestima al ne znam kaj da točno napravim da riješim taj problem....
|
Ne znam, nisam imao takvih problema, ovo je ono šta Microsoft kaže.
Microsoft: "Please use Start - Search - for files and folders to see where MSVCR80D.DLL is on your system. You should only have one of them on your system at: C:\windows\winsxs\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c Delete any others (and the folders they are contained in). Do the same for MSVCR80.DLL. As well as MSVCP80(d).DLL and MSVCM80(d).DLL " |
...ne pomaže to....to su napisali u slučaju da vs javlja "The procedure entry point _encode_pointer could not be located in the dynamic link library MSVCR80D.dll." al meni prilikom samog pokretanja aplikacije javlja
"The application has failed to start because MSVCR80D.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem" |
Code:
This means several things. |
a ako ne pomogne niti to, prouchi malo link.
|
instaliraj visual studio 6.0...puno je bolji od 2005 (jednostavniji) za ono sto ti treba....
preptpostavljam da si ferovac :) pa ga mozes besplatno skinut sa msdnaa sitea... |
....dobro pretpostavljaš: goood : ...ma skužio sam i ovdje u čemu je finta...uglavnom nikakav problem ne stvara otvaranje novog projekta kao CLR-a, ali win32 console ga muči i tu moram isključit embbed manifest i onda radi.....
|
ajde, drago mi je da si sredio...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |