![]() |
Temp-pitanje
Sad isključim vent na Zalmanu i idem radit SuperPI 8mb,max temp je bila oko 56 stupnjeva.
Mislim da to nije tako prestrašno,s obzirom da je pasivno. Zanima me da li mogu to tako ostaviti(bez venta),da li će biti ok?:beer: |
Pošto je cooler veliki možda je i moguće, pogotovo ako imaš dobro provjetravanje u kućištu
Probaj, neće ti ništa biti jer svi novi CPUi imaju auto shut-down pri visokoj temp |
thx :beer:
Evo već sat vremena surfam bez uključenog venta i temp je oko 45. |
Šta je vent tako glasan kad se vrti
Mislim da je puno zdravije da puše jer i tako hladi okolno sklopovlje (ja se javljam sa vodenim :D ) |
Ma odkad sam tu na forumu sve jače mi smeta zvuk koji proizvode ti ventovi :)
Budem isprobao ovako pa ako se nebude rušilo budem skinuo vent dolje.:beer: |
Svasta mozes probati pa vidjeti :) trek je drzao venica pasivno :)
|
al kolko se ja sjecam, trek je imao i snizenu voltazu...
stavi da se barem malo vent okrece, makar brzinom ko da ga ti prstom okreces:D Makar, sempron je jos hladniji kaj ne? od venica? |
Venice se bez problema može hladit pasivno, samo treba imat propuha u kućištu, tek tolko da struji zrak.
|
Citiraj:
bolje, za tisinu, da je vent unutar kucista na procu, nego da je na prednjoj strani, blizi je tebi i uhu;) |
Eto,stavio sam vent na 1400RPM,ne čuje se a temp je 28 stupnjeva u idle-u :) :beer:
|
Citiraj:
|
|
a moja :D
|
Citiraj:
:confused: |
ne, lord clockan ima hladenje do jaja....
|
Ja imam 630, a ne prescott
Ako laže senzor, lažem i ja 630 su jako hladni Bila bi temp još bolja da nemam gpu blok u seriji |
kolika je normalna temp za 630 sa sonic towerom ili sličnim ventom
meni na presscotu ne prelazi 43c u loadu |
RAKon 630 sa Nig Tajfun je idle mislim 30 i nešto sitno ili čak manje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |