![]() |
Tech24 (informacije i iskustva)
|
Imaju loše filtriranje, u smislu da nema dovoljno opcija. Npr. mbo možeš filtrirati po proizvođaču, ali ne možeš po Intel/AMD cpu, socketu, RAMu (npr. DDR4 ili DDR5),...
|
To sam skuzio. Zanima me dal tko ima iskustvo s dostavom, reklamacijama...
|
A što je to jeftinije kod njih da vrijedi riskiranje?
|
matične, i ja razmišljam kupiti od njih
|
Ja polako razmišljam prema kraju godine o novom ozbiljnijem NAS-u (DS1810+) i 8 20tb diskova. Na nabavi mi iskaču ko najjeftiniji. Ne mora značiti ako su novi da su prevaranti... Bili su i veliki i pouzdani nekad novi i neprovjereni pa smo im dali šansu...
|
Evo ja probao nabavit BeQuiet MC1 Pro za hladjenje m2, par firmi ima al kad narucis nema (ponudili mi jonsbo... gtfo).
Nasao u tech24, narucio. Odmah potvrdili da dobavljac ima i da salje, pa mail da doslo njima, pa mail da daju dostavnoj sluzbi. Overall ja zadovoljan, nije nesto skupo, al mi se svidja komunikacija. |
Netko zna kakve oni veze imaju sa Smartlabom? Znači webshopovi su im identični osim drukčijih boja, slika itd. Preuzimanje na istoj lokaciji, a na lokaciji na stolu logo i jednog i drugog webshopa.
Inače oke iskustvo s oba webshopa. Jednom sam čak na Tech24 naručio nešto što je sutra dan došlo na popust i bez ikakvih problema su mi naknadno obračunali popust. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |