|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Tech24 (informacije i iskustva)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaju loše filtriranje, u smislu da nema dovoljno opcija. Npr. mbo možeš filtrirati po proizvođaču, ali ne možeš po Intel/AMD cpu, socketu, RAMu (npr. DDR4 ili DDR5),...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja polako razmišljam prema kraju godine o novom ozbiljnijem NAS-u (DS1810+) i 8 20tb diskova. Na nabavi mi iskaču ko najjeftiniji. Ne mora značiti ako su novi da su prevaranti... Bili su i veliki i pouzdani nekad novi i neprovjereni pa smo im dali šansu... Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.08.2024. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo ja probao nabavit BeQuiet MC1 Pro za hladjenje m2, par firmi ima al kad narucis nema (ponudili mi jonsbo... gtfo). Nasao u tech24, narucio. Odmah potvrdili da dobavljac ima i da salje, pa mail da doslo njima, pa mail da daju dostavnoj sluzbi. Overall ja zadovoljan, nije nesto skupo, al mi se svidja komunikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Netko zna kakve oni veze imaju sa Smartlabom? Znači webshopovi su im identični osim drukčijih boja, slika itd. Preuzimanje na istoj lokaciji, a na lokaciji na stolu logo i jednog i drugog webshopa. Inače oke iskustvo s oba webshopa. Jednom sam čak na Tech24 naručio nešto što je sutra dan došlo na popust i bez ikakvih problema su mi naknadno obračunali popust.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|