![]() |
(riješeno) RAW copy tool kloniranje diska - HELP
Pozdrav!
znaci u kompu imam 1 TB samsungov NVME (970 evo) na kojem su izmedju ostalog i windowsi 10. htio bi klonirati komlpetan disk na novi , 2 TB samsungov NVME (970 evo plus), dakle podatke, windowse, master boot record, settingse , sve, tak da poslje ovaj od 1 tb mogu stavit u nvme enclosure i koristit ko prijenosni disk. problem je sljedeci (sto kaze raw copy tool) 23-Nov-23 20:25:10 Locking device... 23-Nov-23 20:25:10 Unable to lock source device. Make sure you do not have open files on this device and try again. 23-Nov-23 20:25:10 NOTE: This tool will NOT copy your boot (OS system) hard drive. The tool requires absolutely exclusive access to the source media. 23-Nov-23 20:25:10 If you want to copy/image your boot hard drive, then you would need to attach it temporarily to another PC and perform the task on that PC. da li se ovo ikak da zaobici / dati permissione da kopira disk na zivo dok se windowsi vrte ili moram s bootabilnog sticka pokrenut drugu verziju windowsa, pa onda u njima sklonirat jedan disk na drugi? |
Macrium Reflect može clonat live windows.
https://pureinfotech.com/clone-windo...crium-reflect/ |
Meni je DiskGenius sve riješio. I "live" kloniranje.
Citiraj:
|
Citiraj:
bitno mi je da doslovce sklonira cijeli disk, tako da dok ovaj od 1 TB izvadim, dize OS sa 2 TB i imam sve gore kak sam imao na prvom. Citiraj:
kenslao, isao ponovno. nudi mi 3 opcije za kloniranje: copy all sectors copy valid data sectors only copy all files kaj odaberem? |
Prva opcija je najsigurnija ali traje najduže.
|
Acronis Cyber Protect Bootable ISO :fiju:
|
Rjesio na kraju AOMEI-jem, najjednostavniji je za koristenje, bez gro opcija koje ne znas koje treba odabrat a koje ne :D
hvala svima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |