![]() |
Instalacija Programa - Error
Dakle imam jedan problem koji mi polako pocinje stvarat nervozu pa bih molio nekoga s vise iskustva da pomogne u otkrivanju problema.
Problem je da mi nakon sto sam sve fileove rucno pobrisao i u regeditu pocistio, kad krece instalacija jos uvijek prepoznaje da je program instaliran, dali postoji neki nacin na koji bi mogao vidjeti nakon sto se pokrene instalacija sta tocno i koji dio aplikacija provjerava, tj da nekako nadem taj file koji mu daje potvrdu o "postojanju" programa, proces monitor sam otvorio i probao pratiti no tesko je bas uci detaljno u to kad unutar jedne sekunde on izroka preko 9000 linija |
Koji program pokušavaš instalirati ?
Možda se iz "raspakirane instalacije" može skužiti gdje šta kopira / upisuje prilikom instalacije. Jesi gledao po AppData i sl. folderima ? Da probaš sa nekim pametnim Uninstall programom koji zna "počistiti" ? Neki daju posebni uninstall / cleaner, obično AV programi i sl. |
Imam osjećaj da se radi o teamvieweru...
|
Citiraj:
Ako je TW, lakše ti je podić novu virtualku i instalirati novo. Iako, ne pomaže ni to nekad. Skuži IP ili što već. |
Radi se o programu za krojne liste "namjestaj", zena povukla update i otislo mast u propast :) jucer sam pobrisao redom reg kljuceve koje sam mislio da imaju veze s tim no nema boga, cak sam u jednom trenutku ubio cijeli komp da sam morao preko recovery-a ubacivat odredene dll-ove posto sam sve pobrisao sta god da je bilo u doticaju s programom poprilicno sam bio frustiran :D
Uninstaleri nesljakaju vide isto sto i ja cak i manje bi rekao Uninstal od proizvodaca nepostoji to je bila prva stvar Od muke i potrebe sad idem srokat windowse pa cu otvoriti virtualku i na njoj zaglumiti ovaj problem teamviewer sam prestao koristiti prije par mj i presao na anydesk :p Bit ce meni se cini virtualka i par stvari pokrenem da prati regfromapp on zabiljezi na cistu instalaciju reg kljuceve koje program zapise a preko whatchanged cu napraviti compare c diska da vidim koji fileovi su se stvorili valjda ce biti dosta :D |
Čime je napravljena instalacija? Možda skinuti editor za taj tip instalacije pa vidjeti gdje rasipa podatke?
Na virtual machine napravi snapshot kada sve namjestiš i siguran si da aplikacije rade. Ako se nešto dogodi, vratiš snapshot u sekundi i opet sve štima. |
Citiraj:
C:\WINDOWS\f0493f50505.xkx C:\WINDOWS\inf\sdatabl.sav.bin nakon sto sam obrisao odmah je prosljakalo. Boze me sacuvaj ovakvih gluposti :chears: |
Za žuntu oba fajla se povezuju sa nekim Malware - om :D
https://www.google.com/search?q=sdatabl.sav.bin |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:57. |