![]() |
Forceware v81.82beta
Puno novotarija o ovom izdanju:D
Lista fixeva: "This driver fixes some issues found on Release 75 drivers on Black and White 2 including: - Performance slowdown on GeForce 6 and 7 series GPUs - Texture corruption on GeForce 6 series GPUs - Adds SLI profile for the best out of box experience In addition this new driver also adds many new features including: - Increased performance for GeForce GPUs - SLI Mixed vendor support - Dynamic SLI with no reboot when using a single monitor - PureVideo and HDTV enhancements " A tu je i novi nVidia Control panel... http://img329.imageshack.us/my.php?image=nvcpnew1qc.jpg Download: http://downloads.rojakpot.com/details.php?file=128 To vam je 30MB :(, poslije ce valjda na guru3d bit znatno manja prepakirana verzija, pa onima koji su zainteresirani a kao i ja pate na 56k preporucujem da malo pricekaju... Ja ih nisam probal pa ak nesto podje po zlu nemojte moju mamu spominjat u kontekstu s psima:D |
...pretpostavljam da ovo nema smisla stavljati na ista osim 6*** i 7*** serije kartica,je li proba ko na recimo fx5900 ?
|
Re: Forceware v81.82beta
Citiraj:
|
Citiraj:
probaj neke moddane sa guru3d |
Citiraj:
Inace ti driveri se nisu smijeli pojavit do utorka kada sluzbeno izlaze, a nekak ni ne vjerujem da bu sluzbenjaca manja. Ja sam ih probal i jos jednom se pokazalo da sto je manji 3d mark score, to igre idu bolje:D E da i ak neko "pere" NFSU2 cujem da se roka s ovim driverom, al se to moze rijesit tak da pobrisete njegov profil... Skoro zaboravih, ovi driveri kao i svi 81.xx su multi-threaded tj. ekipa s dvije jezgre ili dva proca(mozda cak i HT) ce moc upogonit obje tijekom igre, no mi smrtnici sa "samo" jednim nis ne gubimo:D |
Ja sam ih probao ali ne mogu reci da su nesto bolji, 3dmark score je isti
|
Ma je*es 3dmark, kak ti igre idu? Mislim, nikad svi ne osjete neki pomak sa odredjenim driverima u svim aplikacijama, vjerojatno si pogodil kombinaciju...
|
Meni se zacrni ekran na 15sec prije ulaska u windowse,al ostalo je ok
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:19. |