![]() |
Windows 7 - internet se resetira
Nezz dal sam ovo treo stavit pod hardverski problem iako mislim da nisam...uglavnom internet mi se restartira po volji...iako to nije bilo do prije tjedan-dva....čuje se kao restart na modemu i vidim na kompu da mi je pukla veza za net no LAN radi cijelo vrijeme što znaći da je modem u redu ...komp je na w7
Ima netko ideja? :D Hvala unaprijed :chears: |
ako si max-adsl sluzba za korisnike 0800 9000....to ti je prva postaja ka rjesavanju tog problema... oni ti tamo u centrali "prociste" liniju i onda bude sve u redu.... probaj prvo sa tim ... ako to ne uspije pomoc cu ti da napravis postavke u control panelu pa cemo tako probat....
|
mislim da nije u njima problem...javio se kad su se instalirali updateovi za windowse...gledo sam okolo po netu i vidio da ljudi imaju isti problem...znaći imaju windows 7 prekida im net a lan radi dok na xp-u radi i lan i net...neki bug u updateovima očito...baš sam obrisao sve updateove od 13.4. nadalje pa ću vidjet...ak to ne profunkcionira onda ću probat napajanje a poslije toga T-com....ipak je uskrs pa onda nek se vesele...i da sretan Uskrs xD
pozz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |