![]() |
(riješeno) Kopiranje sa D na E
Kada zelim kopirati nesto sa D particije na DVD (E) kaze mi "Problem Copying: Windows encountered a problem when trying to copy this folder. What do you want Windows to do? I imam ponuđeno Retry, Skip, cancel. Ali nemogu nista kopirati.
Probo sam kopirat sa D na C i ide. Ako bilo gdje kopiram na komp, onda ide. Ali nemogu na DVD. Googlo sam ali sve sta sam naso kao rjesenje, kod mene to ne radi. A bas zelim nanovo instalirat windowse i trebo bi si spremit podatke negdje. A eksterni hard nemam, a usb premali kapacitet. |
Zašto jednostavno ne zapržiš dvd sa nekim free burnerom?
|
sad skidam nero.
samo jos nesto. Kako sa driverima. Instaliram windowse dal ocu moc ici na windows explorer da skinem drivere ili ih moram skinut i stavit na cd prije nego instaliram windowse? |
Ovisno ako budu driveri za mreznu vec podrzani od windowsa.
|
kad već ide čista instalacija ,probaj kopirat u Safe modu.
ako je neki noviji komp i stavljas win7 , prilikom same instalacije sustava možeš podesit konekciju(naravno ako podržava adapter i ima pristup internetu) |
Nista mi niste pomogli. Kako sada? Da sada skinem drivere i sta ih na CD cu ih moci skinuti dok instaliran nanovo win xp? Prvi puta instaliram win xp i neznam kako je dok se instalira. Dali komp uopce moze radit bez drivera?
|
Osnovne drivere ima u instalaciji. Mrežna ti možda bude odmah instalirana, al vjerojatnije da neće biti. Skini sad drivere i zaprži na cd, kasnije lako nakon instalacije ubaciš taj cd i instaliraš drivere. Možeš i sve zajedno zapržit na jedan cd (winXP+driveri), ako stane.
|
Citiraj:
|
Ne mozes kopirat stvari na DVD. Mozes ih samo zaprzit sa nekim softwareom za przenje (win xp ima samo za przenje CD-a u sebi al ne i DVD-a). A od drivera ti eventualno treba onaj za mreznu tak da se mozes spoijt na net i onda skinut i instalirat sve ostale. Iako nije neki problem unaprijed skinut sve potrebne drivere i zaprzit na CD ili jos bolje/jednostavnije stavit na neki USB stick i kad instaliras winse fino ubacis CD/stick i instaliras sve drivere.
|
Drivere može slobodno kopirati u neki folder na D disk jer se pri reinstalaciji winsa briše samo C disk. Kad instalira winse, jednostavno uđe u taj folder i poinstalirava drivere.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:22. |