![]() |
Nvidia ForceWare 197.45 WHQL driveri
Citiraj:
Forceware 197.45 Windows 7 | Vista (64-bit) WHQL Forceware 197.45 Windows 7 | Vista (32-bit) WHQL Forceware 197.45 Windows 7 | Vista (32-bit) WHQL Forceware 197.45 Windows XP (32-bit) WHQL Znači ovi driveri su za sve Nvidijine kartice od 6 pa do 3xx serije. Za GTX4x0 seriju su namijenjeni 197.41 driveri, za koje je već otvorena tema. |
Citiraj:
|
a meni se događa
http://www.imagesforme.com/upload/ff38dd61.jpg i http://www.imagesforme.com/upload/ca7db02d.jpg prva slika je COD4 ,a druga je nakon što izađem iz igre i što god radio točkica koliko hoćeš... os je win7 64bit. nakon restarta sve je "kao" u normali.... |
Up to 30% performance increase in Crysis: Warhead with SLI technology
Znaci kroz 20 revizija drivera smo trebali dobiti minimalno 200-600% performansi :D. Najs :). |
Citiraj:
|
Jel još netko isprobo ove drivere i kako radi playback u MPC?
Većini ljudi i dalje trza. Meni se to jedino događa kod avi fajlova, dok sa slider-om premotavam na neko određeno vrijeme. Ako se na output stavi na EVR onda nema problema uopće. Ali zato nema subtitlova onda. |
Jel ima tko ove drivere? Kak rade?
|
Citiraj:
znaci nisam jedini koga ovo muci, vec sam pobenavio od drkanja po codecima :hitthewal: |
Citiraj:
Niti jedna kombinacija mi ne radi dobro :hitthewal::hitthewal: Stavio VLC dok oni ne poprave to sranje od drivera :fiju: |
Nevjerojatno kako se raspada nVidia. Loši driveri za nove grafičke, loši driveri za stare grafičke.
|
Pisalo je negdje da mozda iskljucivanje v-synca pomaze (pritisnuti "V" u MPC-u). Meni daje mjesane rezultate (citaj: ne pomaze). Ako nist drugo, ne smije se koristiti EVR custom za AVi fileove, ili svaki put kad se namjerava prevrtit video, treba pauzirat ili ako pocne zastajkivat onda pauzirat jednom ili 2 put da pocne normalno ici.
|
o ljudi dragi, instalirajte si the kmplayer i uživajte.
evo vam i tut za enejblat da vam cuda vrti hd filmove http://imouto.my/configuring-kmplaye...itecture-cuda/ inace vam ne trebaju nikakvi codeci, the kmplayer ima sve u sebi |
Meni jucer ovi driveri pregrijali GTX260 do te mjere da je ugasila komp :(. Nisam pratio temperaturu nego sam normalno nesto radio (inace mi je temp u radu nekih 53-54°C) kad odjednom puff ugasi se komp i nesto zasmrdi. Brzo pocupam naponski kabel i otvorim kuciste ka dono graficku nemos dotaknuti koliko je vruca, Nakon 5 minuta sam je uspio izvaditi i ostavio jo pola sata da se ohladi. Sve radi OK ali brijem da ocito jos nisu popravitli problem sa paljenjem/gasnjem ventilatora :(. Sreca pa ima neku zastitu da se ugasi prije nego se flambira :D.
Ima li neki nacin da natjeram vent da uvijek radi a ne da ga reguliraju driveri (u normalnom radu mi je na 40%)? |
kod mene na staroj grafi rade normalno.. nikakvih problema...
još je OC na 600/800 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |