![]() |
(riješeno) Resetiranje PC-a u igrama
Ovako... kad igram Call of Duty MW2 restarta mi se komp nakon 10tak minuta.... isto mi se se desavalo i prije kad sam igra neke zahtjevnije igre....a kad igram 3 sata Counter Strike 1.6 koji je star 10 god se ne restarta. Proc i grafa se ne pregrijavaju... jos sam i stavia na default opet se isto dogada. Testira sam 3DMarkove, PCMark05 i prime95 sve uredno prode... ali na OCCT pod opcijom GPU OCCT izdrzi 15 min do restarta...a na POWER SUPPLY jedva 3,4 min izdrzi... nekako mi se cini da je napajanje slabo....
|
Raptoxxx PSU=crap, ja bih se složio s teorijom o napajanju kao krivcu, probaj uštekati neko drugo napajanje.
|
Citiraj:
|
550W ne bi trebalo biti preslabo za tu konfu, ali ako daje nestabilne vrijednosti struje/napona izaziva stvari kakve se tebi događaju. Isto preporuka s drugim napajanjem.
E i za svaki slučaj pogledaj u event vieweru jel ima kakvih žutih trokutića ili u gorem slučaju crvenih kružića. Možda je problem i softverske prirode. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
PS.Koristi edit ;) |
Application
EventSystem: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 80070422 from line 44 of d:\comxp_sp3\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. LoadPerf: The performance counter name string value in the registry is incorrectly formatted. The bogus string is 4288, the bogus index value is the first DWORD in Data section while the last valid index values are the second and third DWORD in Data section. crypt32: Failed auto update retrieval of third-party root list sequence number from: System DCOM: DCOM got error "The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. " attempting to start the service winmgmt with arguments "" in order to run the server: {8BC3F05E-D86B-11D0-A075-00C04FB68820} NetBT: Initialization failed because the driver device could not be created. Eto to je sve sta sam nasa pod error :D |
|
AKo vec biras od ta dva uzmi Corsaira ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bacanje para. Nema te konfe koja će pocuclati 650W, plus što to napajanje (kao i svaki drugi Corsair) može dati više snage od nazivne. Uzmi VX450.
|
Citiraj:
|
Clown link ti neradi... ionako nema veze uzet cu taj TX 650 ... jer me ovaj raptox izivcira, pa cu od gusta kupit ovaj...a i svrbi me nesto novcanik... btw hvala na savjetima :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |