![]() |
Pentagon Strike(prava istina) 9/11/2001
|
Ne vjerujem toj animaciji!!!
Da je avion uletio u pentagon ne bi mu niti bilo traga izvan njega. Avion je kao raketa uletio je unutra i ostao. Baš zbog takvog oblika avion nije jako oštetio zgradu i prozori su ostali cijeli. Šta misliš da pentagon ima prozore kao ti doma??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Normalno da nije Boing udario u zgradu,pa di su krila,ljudi,zemlja ispred Pentagona netaknuta,ne znam tko još vjeruje da je Boing udario?:rolleyes:
A pitaj Boga što je bilo s tim avionom što je navodno udario i gdje su ti ljudi? |
vidjeli ste kako izgledaju površine kad se sruši avion (nema ničega), a travnjak ispred pentagona je tip-top spreman za partiju golf-a bush vs. saddam :rolleyes:
|
ovo sam vidio jako davno :) i nije mi to trebalo da znam :) ali je dobro napravljeno...
|
Evo ja sam to isto skinuo dosta prije,ovo je na srpsko-hrvatskom,lakše je za pratiti kad istodobno s čitanjem ne razmišljaš o prijevodu:D
http://www.galaksija.com/pentagonflas.htm |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sav se naježim kad pomislim koliku moč imaju ti ljudi i kako se tako nešto može dogoditi bilo kome na svijetu,sjedneš u avion,ni kriv ni dužan i na kraju skončaš kao žrtva urote,prijevare svjetskih razmjera... Strašno....... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |