![]() |
Celeron D341 256kB 2.93GHz pjeva i dalje...
Neki mozda znaju, a neki i ne pricu o tom cudnom svatu...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=154848 |
Joj, kad se tog epic poteza sjetim odmah u smijeh odvalim :lol2: Što je bilo na kraju? Jesi ga kloknuo do 4.5?
|
Evo danas mi se digao zivac i kao iz p**** ga odvalim na 170MHz FSB na P31-DS3L (multi je 22x sto dovodi do efektivne frekvencije od 3.74GHz) :) Stock napon, ofskroz.
Rezultat? OCCT govno se ne rusi oko 45 minuta, temperatura pod CF800 ne prlazi 50°C, ja zadovoljan i masem repom, zasad :D Code:
Field Value |
Citiraj:
|
Ma koje rusenje, dopizdilo mi gledati u taj stupidni program koji mi ionako jednu jadnu jezgru nakuri na 100%...rock stable masina :D
|
Stavi ga na Abiticu pa mu mast izvadi :)
|
Najvise mi muka skidati Nirvanu dolje i vaditi plocu van iz kucista jer ima ona 4 brezona usarafljena u plocicu ispod...blah. Mada i CF800 ima isti sistem montaze, lakse je pristupljiv jer nije tower hladnjak.
Uglavnom, ja sam odusevljen OC ogucnostima na stock naponu za jedan Prescott based procesor. 800MHz kao iz sale, dobar malac. Sad jel to zbog moje "rucne modifikacije" ili ne, ne znam :D |
Opizdi još koji pa ce ići bar na 4GHz :D
|
A zašto nebi radio? :stoopid:
Ajde ajde, ne srami se, baci ga na Abiticu da ti se ne razleti regulacija na jadnoj P31-DS3L :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |