![]() |
Miš + HDD problemi
Pozdrav!
Uzeo sam novi komp, no dvije me stvari zabrinjavaju... 1. Mis Logitech MX-518 Gaming Kad sam ga izvadio iz kutije primjetio sam da su nogice izderane, pa je vjerojatno da je mis rabljen. Takoder, serijski broj proizvoda na kutiji je 910-000616, a onog na samom misu 810/000636. Da li se oni moraju podudarati? Sto da sad napravim? Kako da dokazem da sam dobio polovnog stakora? 2. HDD WD 750 GB Black Edition Takoder je rijec o novom disku, ali prilikom paljenja kompjutera bucan je k'o turbina. Nakon dizanja Windowsa buka je znatno manja, ali i dalje primjetna i po meni prevelika za disk. Inace, kuciste je CoolerMaster CM690, pa mislim da do toga nije problem. Jel to normalno za taj disk, imate li slicnih iskustava? Unaprijed zahvaljujem! |
2. da. Black verzije su najbrže, ali i najglasnije. Green su najsporiji, ali i najtiši, a Blue su između njih.
|
A gdje si kupio miš? Možda u Hgšrotu? Ako jesi izgleda da im prodaja rabljene robe pod novo prelazi u praksu (škic):
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=157487 |
Citiraj:
|
Reklamiraj miš preko Logitech supporta. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imho, u nezavidnom si položaju i nitko ti sad neće vjerovati da ti nisi zamjenio miševe.. Sve mi to malo smrdi, netko je tu lopov, a "frend" je prvi sumnjivac.. :fiju: Trebao si naručit robu, da ti dođe poštom. Platio bi poštarinu, ali bi proizvod mogao vratiti unutar 7 dana ako ti se ne sviđa. A mogao si otići osobno u trgovinu ili poslati nekog odgovornog (nekoga tko će provjerit što je kupio, a ne nekog mulca koji bi pokupio i praznu kutiju, bez da pogleda unutra..) po to. Ovo je trebalo biti napravljeno u trgovini: LINK. |
Citiraj:
|
Nope!
Iz čistog razloga jer bi onda netko mogao kupiti sebi novog mx518, starog vratiti i reci da je rabljen i onda dobiti još jednog novog mx518! Ako je sa mišom sve u redu, predlažem da si uzmeš nove "nogice" i to je to! Isto tako ubuduće pregledavaj (ili reci tko onom tko god kupuje umjesto tebe) robu kad kupiš. Pogotovo za fizička oštećenja jer u onom trenutku kada ti to odneseš doma = ti si to napravio! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |